0413-479787 info@printservice-sint-oedenrode.nl

Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ontwerp

Heeft u niet de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken? Geen probleem! Het streven van onze grafische vormgevers is om van elk ontwerp iets unieks te maken, met als doel iedere klant 100% tevreden te stellen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van logo/huisstijl, posters, flyers, uitnodigingskaarten, rouwdrukwerk, noem maar op. Bent u net gestart en wilt u een logo/huisstijl, wilt u graag uw huidige huisstijl gerestyled hebben of wilt u een andere uiting laten ontwerpen? U bent bij Printservice Sint-Oedenrode aan het juiste adres!
Printen/Drukwerk

Wij beschikken over moderne printers voor het verwerken van uw documenten, boekjes, verslagen en ander printwerk. Ook hebben we een ruime keuze aan diverse afwerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan bijv. snijden op maat, rillen, vouwen, nieten, bloklijmen, inbinden met wire-o enz.
Is het werk dat u wilt bestellen voor ons te complex, maakt u zich dan geen zorgen. Wij werken met verschillende drukkerijen, waardoor we uw werk – met de nodige kwaliteitseisen – door de juiste partij laten drukken.
Kopiëren/Scannen

U kunt bij ons uw documenten laten kopiëren. Grote of kleine aantallen is geen probleem. Ook scannen van tekeningen, foto’s enz. is geen probleem. Deze kunt u desgewenst op uw USBstick laten zetten of kunnen we naar u mailen. Het maximale kopieer-/scanformaat is A3.
Bedrijfskleding

Wilt u graag bedrijfskleding voor uw personeel laten bedrukken? Ook dat doen wij hier zelf in huis. Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat er allemaal mogelijk is zodat uw personeel er professioneel bij loopt in uw eigen huisstijl.
Belettering

Of u nu uw bedrijfswagen, uw raam, of een reclamebord o.i.d. wilt laten beletteren, is dat geen probleem. Ook dat doen wij hier bij Printservice Sint-Oedenrode voor u. Wist u dat autobelettering één van de beste manieren is om reclame te maken voor uw bedrijf? Maak van uw bedrijfswagen een rijdend visitekaartje! Vraag naar de mogelijkheden.
Buitenreclame

Bij buitenreclame kunt u denken aan spandoeken, reclameborden, vlaggen enz. Zo kunt u nóg meer bekendheid geven aan uw bedrijf of evenement. Ook deze zijn bij ons te bestellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Relatiegeschenken

De weg naar succes begint met een goede relatie. Deze kunt u perfect onderhouden met een presentje op zijn tijd. Bijvoorbeeld voor je werknemers, klanten of andere relaties. Laat deze bedrukken met uw logo en u heeft een leuke giveaway. Maak een afspraak, kom langs en kies uit de vele mogelijkheden.
Roll-up banners

Staat u bijvoorbeeld op een beurs en wilt u snel groots opvallen? Dan doe je dat eenvoudig met een roll-up banner. Een compleet systeem met een doek compact opgerold in een cassette die je dankzij de draagtas simpel overal mee naartoe neemt. Neem hem uit de draagtas, trek de banner uit, zet hem vast en u heeft snel een mooie reclame voor bij uw stand of in uw winkel.
Mist u iets?

Mist u iets op onze site? Geen paniek!
Laat ons dit weten en wellicht dat we u daarmee kunnen helpen. Wij zijn u graag van dienst.

Printservice Sint-Oedenrode
Voor meer dan 1 printje!

Website design Creative-Twist i.s.m. Disajn